kristinehi - Just me


Hei fra Sverige

Hei alle søte dere som titter innom bloggen min!

Nå har jeg ikke blogget på over 2 uker på grunn av dårlig/ingen internett. Det er så dårlig at jeg ikke får til å bruke det på pcen engang derfor blogger jeg nå fra mobilen. Jeg har glemt av bloggen de to ukene som har gått og har derfor ikke tatt ett eneste bilda av meg selv(outfit osv) eller annet spennende utenom den fantastisk himmelen vi har i Sverige om kveldene. Må bli flinkere å ta bilder når jeg er på ferie, skjerpings Kristine!! Har iallfall avtalt med venninna mi Sara at vi skal ha en liten photoshoot så da håper vi at det blir bra bilder derifra som jeg kan legge ut etterhvert. Josefine er også kommet hit så hun blir nok også med! Nå ble det mye skriving her... Her har dere to bilder fra Sverige.

Det siste er tatt med kamera! Der kan dere se hvor fantastisk det kan være her om kveldene. Dersom noen er interessert i mer fra Sverige kan dere followe meg på instragram "kristinehi" fordi der legger jeg ut bilder oftere enn hva som kommer på bloggen : ) GOD FERIE VIDERE, SNAKKES SNART!!!Nytt fra freestyleXtreme

//REKLAME


Beklager for utrolig dårlig fokus på bildet....

Elsker denne singletten fra volcom sitt merke. Finner den ikke på nettsiden så den er nok dessverre utsolgt.... 


Denne superdeilige og søte shortsen HER!!

Jeg har vært så heldig at jeg har fått tilsendt disse 2 produktene fra FreestyleXtreme(Direktelink til den norske nettsiden deres)! Har begge produktene i størrelse S og de er helt normale i størrelsene. FreestyleXtreme tilbyr blandt annet en hel haug med merkeprodukter. Toppen jeg fikk er som sagt fra merket volcom(trykk for å komme til volcoms kvinneklær) pluss at de har veldig mange andre merker som for eksempel DC, Fox, Neff, Jack Daniel's, Vans osv.. Dersom du ønsker en oversikt over alle merkene deres så kan du klikke >HER<. Der finner du alle merkene freestyleXtreme selger på nettsiden sin! Prisene deres er varierende, men slett ikke ille og leveransen gikk fort. Pakken min ble sendt på fredag og kom fram igår. Jeg ble så glad for at pakken kom før jeg dro til Sverige så jeg kunne ha med meg toppen og shortsen fordi de er perfekte sommerklær!

Har du handlet hos freestyleXtreme før?
Hva syntes du om produktene jeg mottok?Bestfriend love


Missu bby♥

Kom hjem tirsdags kveld og kjente med engang jeg kom hjem hvor rart det var uten Thea rundt meg... Skulle egentlig blogge igår, men får ikke internett på pcen så jeg ga opp. Blogger fra mammas pc nå fordi pcen min enda ikke får inn internett... Drar til Sverige imorgen så hvordan bloggingen framover blir er jeg veldig usikker på dessverre. Håper for all del at jeg får blogget imens jeg er i Sverige! Nå må jeg pakke de siste tingene før jeg skal forhåndsskrive ett innlegg til dere som enten kommer ikveld eller imorgen : )

Hva gjør du denne sommerferien?Beautiful heaven


Det pissregna og himmelen var fantatisk her en kveld så det måtte dokumenteres! Bildene er tatt ut av soveroms vinduet til thea og jeg hadde 50 mm linsa mi på så har ikke zomet på noen av bildene! Fargene på himmelen var helt fantastisk å se på!

Synes om bildene?

Velkommen


Image and video hosting by TinyPic

Hei og velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på snart 16 år som kommer fra en plass litt utenfor Tromsø. Jeg blogger om min hverdag og mote. Håper du finner noe som interesserer deg!

Kontakt: kristinneee@hotmail.com
Legg meg til som venn
+ Facebook + Youtube + Bloglovin +


linkerarkiv

April 2014. Januar 2014. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011.

kategorier

<3 Anbefalinger, tips osv.. <3 Baking og mat. <3 Blogg-design. <3 Bursdag. <3 Ferie. <3 Fotball, trening. <3 Foto og redigering. <3 Hverdag. <3 Innkjøp. <3 Juleting. <3 Justin Bieber, musikk. <3 Konkurranse. <3 My clothes, mote, tips og sminke. <3 Om meg. <3 Outfit. <3 Quotes. <3 Skole. <3 Sponsing. <3 Spørsmål. <3 Tema-innlegg. <3 Video. Blogg.


Design laget av Anette©
hits