kristinehi - Just me


Inspiration - krisssy.blogg.no


Er det en blogg jeg må innom hver dag så er det bloggen til Kristine Ullebø, krisssy.blogg.no. ELSKER bloggen hennes og blir så inspirert hele tiden. Har lest bloggen hennes snart ett år nå tror jeg og jeg digger den like mye i dag som første gangen jeg var innom. Ville iallfall bare dele den med dere i tilfelle noen av dere ikke har vært innom bloggen hennes. Annbefaler alle å ta en tur innom.

Har du lest Kristine Ullebøs blogg?Produktanmeldelse - MAST

Tenkte jeg kunne skrive litt om krøllstaven min, i merket MAST. Den er kjøpt og betalt av egne penger så er ikke noe reklamering for noen!
Kjøpte denne rundt jul fra makestyle.no og fikk den bare noen dager etterpå! Var og er superfornøyd. Har ALDRI i mitt liv prøvd en bedre krøllstang/krøllstav enn denne. Den blir varm så og si med engang og krøllene du lager blir superfine og holder lenge. De er like fine dagen etter du lagde dem! Den kan ha opptil 210 grader og det er mer enn nok. Jeg har brukt den på 190-200 og det funker perfekt. Jeg må også fortelle at jeg har aldri krøllet håret mitt på så kort tid, det er fantastisk. Designet er også veldig fint og den er lett å håndtere! Jeg er forelsket♥Denne er varmebeskyttet og gjør slik at du ikke brenner deg på fingrene når du surrer håret rundt. Denne får du med gratis.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

På disse tre bildene har jeg krøllet håret med MAST krøllstaven!

Har du prøvd MAST eller har du en slik selv?Soul surfer


Bethany Hamilton på bildet til venstre og coveret til filmen "Soul Surfer" til høyre.

Denne filmen er basert på en sann historie om Bethany Hamilton. Hun var en fantastisk surfer, vant masse konkurranser og hadde en lys framtid som surfer. Men en dag havner hun i en ulykke, med haien. Hun mister den ene armen sin. Til tross for dette så gir hun ikke opp. Det er en helt fantastisk historie og filmen er så søt og ikke minst bra. Jeg satt med tårer i øyenkroken gjennom store deler av filmen. Denne filmen er virkelig et bevis på uansett hva som skjer så kan du klare alt du vil, bare du har troa og er villig til å prøve. Bethany Hamilton er fortsatt en surfer og deltar i masse konkurranser. Hun har vunnet mange awards i tillegg. Hun er en modig jente! Hun er virkelig et forbilde!

Har du sett filmen "soul surfer"?3 blogger, 3 linker


Hege - Hege er ei jente på 15 som er helt fantastisk flink til å ta bilder. Da jeg bladde nedover bloggen ble jeg helt satt ut. Hun er så ufattelig flink med kameraet at jeg blir sjalu. Hun tar bilder av alt hun kommer over og er virkelig en inspirerende foto-blogg. Hege er også ei kjempesøt jente, så jeg kunne gjerne tenke meg å se flere bilder av henne på bloggen! Designet hennes er inspirerende og fint!


Iselin (trykkbar link) - Iselin er en ufattelig søt jente som tar nydelige bilder. Hun har bilder som passer godt inn i innleggene og skriver bra. Jeg kan se at mye av det "gamle" på bloggen hennes er borte, så jeg vil tro at hun har slettet det for å starte litt på nytt kanskje. Uansett superfin blogg og supersøt jente. Blir garantert å ta turen innom bloggen til Iselin oftere. Designet er også veldig lett og fint!


Betina - Betina er ei søt jente som er flink å ta bilder. Bildene er passelig i forhold til innleggene noe som er bra. Kunne gjerne tenke meg å se flere bilder i hver innlegg, men det handler om smak og behag da. Hun skriver også veldig enkelt og bra. Hun virker som ei glad-jenta med mye å gi. Designet er enkelt, men savner en header. Sånn i helhet så likte jeg bloggen!

Noen av disse bloggene du leser?Barnepiken


Har hørt lenge at denne boka er så bra, så endelig har jeg giddet å ta insjativet til å begynne å lese den. Mamma har også lest den så når jeg har lest ferdig skal vi se filmen til boka, gleder meg! Elsket å lese bøker før, må vell finne tilbake til den gleden å lese flere bøker!

Har du lest denne boka? Hva synes du isåfall?

Velkommen


Image and video hosting by TinyPic

Hei og velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på snart 16 år som kommer fra en plass litt utenfor Tromsø. Jeg blogger om min hverdag og mote. Håper du finner noe som interesserer deg!

Kontakt: kristinneee@hotmail.com
Legg meg til som venn
+ Facebook + Youtube + Bloglovin +


linkerarkiv

April 2014. Januar 2014. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011.

kategorier

<3 Anbefalinger, tips osv.. <3 Baking og mat. <3 Blogg-design. <3 Bursdag. <3 Ferie. <3 Fotball, trening. <3 Foto og redigering. <3 Hverdag. <3 Innkjøp. <3 Juleting. <3 Justin Bieber, musikk. <3 Konkurranse. <3 My clothes, mote, tips og sminke. <3 Om meg. <3 Outfit. <3 Quotes. <3 Skole. <3 Sponsing. <3 Spørsmål. <3 Tema-innlegg. <3 Video. Blogg.


Design laget av Anette©
hits