Hvorfor må kroppen ha så mye å si?... (kristinehi)

Hvorfor må kroppen ha så mye å si?...


...Hvorfor kan man ikke bare være glad for den kroppen man har? Hvorfor er det er slikt press med å ha den "perfekte" kroppen?

Jeg og så mange andre blir påvirket av dette presset om å ha en pen kropp. Jeg har så mange ting jeg gjerne kunne endret på utseendet mitt, jeg tror at jeg aldri kommer til å bli helt fornøyd med kroppen min, fordi man alltid finner noe nytt man ikke er fornøyd med.. Jeg synes det er så synd at det er så stort press om hvordan kroppen bør se ut! Jeg mener at du skal ikke måtte ha flat mage og store pupper for å være nydelig. (ja jeg tar mest å skriver om jenter og kropp nå, for det er veldig stort press ved dette, men vet at det kan være helt likt hos gutter). Du skal ikke trenge det for at gutter skal falle for deg. Du skal ikke trenge det for å føle deg vel! Jeg mener at enhver jente og gutt er nydelig/pen/kjekk på sin egen måte og at det er så mange måter å vise hvor nydelig man er. En måte kan være gjennom personligheten! Det er så trist vist en med den herlige personligheten kanskje ikke får seg venner fordi hun/han er "for" tykk/tynn. Jeg mener at vi ikke skal dømme folk før vi har blitt litt kjent med de! 
Det er så mange som blandt annet får spiseforstyrrelse fordi de gjerne vil bli tynn og slik de tror de bør se ut, men nei! Ikke ødelegg kroppen din på en sånn måte fordi du tror at spiseforstyrrelse gjør ting bedre! Spiseforstyrrelse ødelegger en person helt! 

Jeg skal ikke si at jeg aldri har dømt noen før jeg har blitt kjent med personen, det har skjedd med meg også! Det bør ikke være sånn. Det bør ikke være sånn at man må ha en "bra" kropp eller et plettfritt ansikt før noen skal gidde å faktisk snakke med deg. Du skal kunne få deg venner uten at personen kun skal kunne tenke på utseendet ditt!  

Jeg vet egentlig ikke om jeg klarer å formidle meg på den måten jeg vil! Klarer liksom ikke å få skrevet alt slik jeg tenker det, føler det over her er bare rot, men håper dere skjønner hva jeg mener osv..! Det jeg vil formidle med dette innlegget er altså: Du skal ikke trenge å ha den "perfekte" kroppen får å kunne få venner. (alle har sin devinisjon på "perfekt" kropp). Personligheten har så mye mer å si enn utseenedet ditt! Et smil og en bra personlighet bør telle mer enn kroppen. Enhver gutt/jente bør være takknemlig for kroppen sin og bør kunne føle seg nydelig uansett hva. 


hva mener du om dette med kropp og presset rundt dette?Enig i det du har skrivet i dette innlegget! utrolig bra skrivet
veeldig bra skrevet!
Helt enig med deg! Jeg har som person har jo veldig dårlig selvtillit og liker ikke kroppen min eller utseende mitt.. Riktig nok er det vel mange andre som ikke gjør det heller , men jeg prøver å like meg som jeg er. Har ikke på mange år vært ''tynn'' , har en kraftig benbygning og sånn er det bare### Har er kjæreste som er stolt av meg og prøver å se ut ifra det =) Har mange gode venner som tar meg for den jeg er# Takk og lov for det# Men folk som klager på at de er tykke når de er kjempe tynne syns jeg er helt forferdelig dårlig gjort ovenfor alle de andre som faktisk er missfornøyd med sin kropp og har en ''grunn'' til det# Men syns alle skal respektere hverandre , for alle har en fin kropp uansett =)
Sykt bra skrevve vennen min! Å æ e helt enig med dæ. <3 å du e perfekt! <3
Veldig bra skrevet, jeg synes ikke det ble rotete. Du får frem poenget, og det er det viktigste.. Jeg har selv hatt en spiseforstyrrelse, eller jeg har en liten en enda, men den var mye verre. Jeg synes at alle er perfekte på sin måte, men klarer likevel ikke styre meg selv med å tenke negativt om meg selv, jeg blir aldri fornøyd med meg selv, men jeg håper jeg blir det en dag. Jeg er en sånn person som stirrer i speilet og ser etter feil, og tenker hele tiden "det skal endres på?" men sannheten er jo bare at jeg detter lengre og lengre ned..Men jeg er faktisk på vei opp, og har klart å endre noe på tankegangen, så håper virkelig ikke at jeg kommer til å synke så lavt som det jeg gjorde for en kort stund tilbake! Dette har jo ingenting med deg å gjøre så beklager for lang kommentar.. Men jeg synes innlegget var veldig fint!
så utroligt bra skrevet! :)
veldig bra skrevet!


Legg igjen en kommentar:
Velkommen


Image and video hosting by TinyPic

Hei og velkommen til min blogg. Jeg er ei jente på snart 16 år som kommer fra en plass litt utenfor Tromsø. Jeg blogger om min hverdag og mote. Håper du finner noe som interesserer deg!

Kontakt: kristinneee@hotmail.com
Legg meg til som venn
+ Facebook + Youtube + Bloglovin +


linkerarkiv

April 2014. Januar 2014. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011.

kategorier

<3 Anbefalinger, tips osv.. <3 Baking og mat. <3 Blogg-design. <3 Bursdag. <3 Ferie. <3 Fotball, trening. <3 Foto og redigering. <3 Hverdag. <3 Innkjøp. <3 Juleting. <3 Justin Bieber, musikk. <3 Konkurranse. <3 My clothes, mote, tips og sminke. <3 Om meg. <3 Outfit. <3 Quotes. <3 Skole. <3 Sponsing. <3 Spørsmål. <3 Tema-innlegg. <3 Video. Blogg.


Design laget av Anette©
hits